Як обрати і де замовити якісні відкоси у Кропивницькому

  • 16 квіт. 2018 13:36
  • 2030
    • Новина Як обрати і де замовити якісні відкоси у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький

     

    І ось ця мить настала. Нові металопластикові вікна встановлено! Але  це ще не фінал. Бодай як філігранно не було виконано демонтаж старих і монтаж нових пластикових вікон, відкоси доведеться відновлювати. Якими їх робити? Штукатурні, гіпсокартонні чи сучасні пластикові? Як розібратися? 

    Спеціалісти кропивницької компанії «Віконна майстерня»  розповіли про всі варіанти, а обирати вам. Почнемо. Штукатурні відкоси – недовговічні, погано тримають тепло, проте добре пропускають вологу. Справжні професіонали ніколи не порадять клієнту цей вид відкосів. Штукатурні відкоси передбачають марудну і тривалу установку, яка залишить по собі справжні гори будівельного сміття.

    Гіпсокартонні – це  більш новий вид відкосів. Але й  вони мають низку серйозних мінусів: час установки такого виду відкосів прямо пропорційний кількості будсміття. А ще цей вид відкосів важко назвати аж надто міцним та зручним в експлуатації. Власне, головною і, певно, єдиною перевагою гіпсокартонних і штукатурних відкосів є ціна. Та навіть ця перевага блякне, коли починаєш рахувати, скільки коштів буде витрачено на регулярний ремонт штукатурних або гіпсокартонних відкосів. Економія в даному випадку - ілюзія!

    Працюючи на ринку встановлення та обслуговування металопластикових вікон  вже більше 14 років «Віконна майстерня» пропонує своїм клієнтам найбільш якісний та довговічний вид обробки віконних отворів - пластикові відкоси. Саме досвід  компанії та відгуки клієнтів вивели цей вид відкосів на першу позицію.

    Що ж вони собою являють та в чому їхня перевага перед іншими видами відкосів?

    • Високий рівень теплоізоляції. Канальна структура панелей, а також відсутність щілин між елементами відкосів значно підвищують теплоізоляційні властивості  та перешкоджають утворення конденсату.
    • Безпечність та екологічність. Відкоси виготовляються з первинної високоякісної сировини, що дозволяє встановлювати їх в дитячих кімнатах, школах та медичних установах. Безпечність та екологічність підтверджується відповідними сертифікатами. 
    • Можливість оформити віконний отвірбудь-якого розміру. Панелі відкосів виготовляються розмірами до 600 мм. З обох боків вони мають замки, що дозволяють з'єднати додаткові панелі та отримати необхідну ширину відкосу.
    • Великий вибір декорів - ламінація (віконна плівка Renolit), фарбування (преміальними фарбами для ПВХ виробів - Feyco), УФ-друк. Різноманітність кольорових рішень відкосів дозволяє зайняти гідне місце в будь-якому інтер'єрі.
    • Легкість та простота монтажу.Конструкція складається з п'яти елементів та збирається за допомогою засувок без використання клею та герметиків, що збільшує термін служби відкосів до 30 років. Важливою перевагою є можливість самостійного демонтажу відкосів на період проведення ремонтних робіт. Відкоси з легкістю можна встановити повторно.
    • Практичність в експлуатації. Пластикові відкоси не вибагливі у догляді та не бояться вологи, що дозволяє використовувати їх навіть в приміщеннях з високою вологістю. Строк служби понад 30 років, такі відкоси не вигорають на сонці та зберігають колір протягом тривалого часу

    Різноманітні кольорові рішення відкосів

    Виявляється, що, незважаючи на альтернативні варіанти відкосів, є тільки один вид, який можна назвати справді надійним і безпечним.Цим правильним варіантом відкосів є теплі пластикові відкоси. Саме такі відкоси завжди пропонує своїм клієнтам кропивницька компанія «Віконна майстерня». Додамо, що гарантія на відкоси становить 10 років.

    Замовити розрахунок вартості можна на сайті  vikna.kr.ua:, зателефонувавши за номерами: 095-462-76-09, 067-9-720-720  або приходьте в салон за адресою: м.Кропивницький, вулиця Яновського,102.

    «Віконна майстерня» - ми працюємо для вашого комфорту і виправдовуємо довіру вже понад 14 років.

    відкоси_Кіровоград, відкоси_Кропивницький, откосы_Кировоград, откосы_Кропивницкий, замовити_відкоси_Кіровоград, замовити_відкоси_Кропивницький, заказать_откосы_Кировоград, заказать_откосы_Кропивницкий, теплые_откосы, теплі_відкоси, теплі_відкоси_Кіровоград, теплі_відкоси_Кропивницький, теплые_откосы_Кировоград, теплые_откосы_Кропивницкий, заказать_откосы, замовити_відкоси, замовити_відкоси_Кіровоград, замовити_відкоси_Кропивницький, заказать_откосы_Кировоград, заказать_откосы_Кропивницкий, пластиковые_откосы, пластикові_відкоси, пластикові_відкоси_Кіровоград, пластикові_відкоси_Кропивницький, пластиковые_откосы_Кировоград, пластиковые_откосы_Кропивницкий, качественные_откосы, якісні_відкоси, якісні_відкоси_Кіровоград, якісні_відкоси_Кропивницький, качественные_откосы_Кировоград, качественные_откосы_Кропивницкий