У Кіровоградській області впродовж минулої доби сталося вісім пожеж у житловому секторі

  • 16 квіт. 2018 16:29
  • 805
    • Новина У Кіровоградській області впродовж минулої доби сталося вісім пожеж у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    14 та вночі 15 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини вісім разів залучались до гасіння пожеж, які виникли у житловому секторі. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Так, одразу дві пожежі ліквідували рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини Благовіщенська спільно з вогнеборцями місцевих пожежних команд села Йосипівка та села Данилова Балка на території Благовіщенського району: у селах Грушка, де горіло 8 м2 дерев’яного навісу, та Шамраєве, де вогонь охопив 60 м2 покрівлі господарчої споруди та 6 м2 покрівлі поряд розташованого житлового будинку. 
     
    У селі Попівка Онуфріївського району рятувальники 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини спільно з пожежними добровільної пожежної команди фермерського господарства «Маяк» загасили пожежу 400 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння на Набережній. 
     
    У місті Долинська рятувальники 20-ї ДПРЧ загасили пожежу 20 м2 безгосподарної дерев’яної будівлі на вулиці Чумацький Шлях. 
     
    У селі Піщаний Брід Добровеличківського району на вулиці Джерельна виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Її загасили рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Піщанобрідська місцева пожежна команда.
     
    У місті Олександрія на вулиці  Львівська виникла пожежа 6 м2 покрівлі лазні на території приватного домоволодіння. Її загасили рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії.  
    В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено.
     
    Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому знайшли тіло зниклого спецпризначенця