Хто переміг у конкурсі малюнка «Рятувальник – професія героїчна»?

  • 16 квіт. 2018 11:32
  • 1579
    • Новина Хто переміг у конкурсі малюнка «Рятувальник – професія героїчна»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник Управління ДСНС в області Віталій Миронюк відзначив переможців зонального етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    13 квітня до Управління ДСНС в області прибули троє переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: «Рятувальник – професія героїчна», який організований Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Всеукраїнською асоціацією ветеранів війни та служби цивільного захисту з нагоди відзначення Дня пожежної охорони в Україні.
     
    Метою проведення конкурсу є розвиток дитячої творчості, пропаганда важливості професії та героїчної служби рятувальників, виховання молодого покоління, розвиток культурно-освітньої та мистецької роботи; активізація творчого потенціалу дітей та молоді; сприяння, виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді; підтримка іміджу та зміцнення авторитету ДСНС у державі.
     
     
    Участь у конкурсі брали діти співробітників територіальних підрозділів ДСНС України. Роботи переможців зональних етапів будуть направлені до ДСНС для визначення найкращих малюнків на Всеукраїнському рівні.
     
    Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк особисто привітав маленьких художників – Литвиненка Кирила (Знам’янка), Дядюру Анну (Мала Виска), Маслюкову Марину (селище Компаніївка) та їхніх батьків, подякувавши за активну участь у конкурсі, гарні роботи та побажав натхнення, максимального розкриття творчого потенціалу та перемоги на Всеукраїнському етапі.
     
    На знак визнання таланту та активності дітей Віталій Миронюк вручив дітям грамоти, сувеніри Служби порятунку та солодощі. А на пам’ять про сьогоднішню подію усі разом сфотографувались.