Ортопедичні дороги з любовним іржавленням авто. У маршрутки на ходу випало скло

  • 12 квіт. 2018 18:03
  • 1513
    • Новина Ортопедичні дороги з любовним іржавленням авто. У маршрутки на ходу випало скло Ранкове місто. Кропивницький
    Ортопедичні дороги з любовним іржавленням авто
    У маршрутки на ходу випало скло
                                   
    У маршрутці № 274, яка курсує до селища Нового, під час руху випало на дорогу вікно. Про це повідомив кропивничанин Максим Набока, який у день інциденту разом із маленькою дитиною сидів якраз біля вікна. Він залишив у Фейсбук гнівний пост, сповнений гіркої іронії. З етичних міркувань не всі висловлювання автора можна навести в газеті. Але суть залишається незмінною: якщо водії кропивницьких маршруток погрожують підняти тариф на перевезення пасажирів, то хто чи що заважає їм подбати бодай про елементарні умови для безпеки останніх?
     
    «Привіт, громадяни! Ви бачите Вікно в Новий Світ, появу якого, як могли, наближували ФОП Баркар, Андрій Райкович, Безіменний Водій Маршрутки за номером ВА 6687 АТ і всі їхні милі посіпаки. Увага і турбота до техніки, любовне іржавлення автомобілів, на яких ми з вами їздимо, ортопедичні дороги, які призводять до випрямлення хребта і розсмоктування жирових бляшок, в сумі призвели до того, що скло, яке висіло навіть не на соплях, на повній швидкості вилетіло і гепнулося на дорогу. А могло гепнутись на мою доньку, яка сиділа якраз під ним. Радо вітаю всіх причетних до Події і сподіваюся, що хоч хтось із вас звільниться з посади, а то і всі зразу», — йдеться у повідомленні.
     
     
    На фото, викладених у соцмережах, видно наскрізь прогнилу металеву основу вікна. Та й зовні автомобіль виглядає, м’яко кажучи, не дуже презентабельно. 
    Ще один доказ «підвищеного комфорту» кропивницьких маршруток базується на власному досвіді авторки цих рядків. Мені щодня доводиться їздити на роботу такими «кабріолетами».
     
    У цій маршрутці прекрасне все — і відстань між сидіннями (дорослій людині втиснутися майже неможливо), і зі смаком підібрані чохли на мотузочках (ще не заяложені до сіро–буро–малинового кольору, але вже на підході), і відро під ногами... Все — для комфорту! А головне — максимум простору та природності...  Маршрутка номер 550, місто Кропивницький. Мабуть, треба подякувати володарю цього дива — ФОП Шаповалов.
     
     
    Думаю, перелік подібних колимаг, які вже давно віджили свій вік, але продовжують їздити вулицями міста, можна продовжити. Пропонуємо читачам приєднатися й надсилати свої фото з описом «неописуємих» зручностей кропивницького громадського транспорту. А потім шляхом народного голосування оберемо переможців.
     
    Людмила Макей  
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині маршрутка з пасажирами врізалася у дерево (ФОТО)