На концерті у Києві Монсеррат Кабальє виконуватиме пісні українською мовою

  • 12 квіт. 2018 11:32
  • 1380
    • Новина На концерті у Києві Монсеррат Кабальє виконуватиме пісні українською мовою Ранкове місто. Кропивницький
     
    14 квітня в Києві відбудеться концерт найвідомішої оперної співачки планети - Монсеррат Кабальє. На сайті аукціону «Інтер - дітям» можна придбати два квитки на головну культурну подію цієї весни. Всі виручені від продажу лота гроші підуть на придбання медобладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока, повідомляє сайт deti.inter.ua.
     
     
    5 причин придбати лот від Монсеррат Кабальє на аукціоні «Інтер - дітям»
     
    1. Потрапите на перший за 7 років концерт зірки в Україні
    «Так, дійсно, перерва велика. Але в цьому є своя перевага: значить, не набридла вашій публіці», - пожартувала в одному з інтерв'ю Монсеррат Кабальє, яка до цього неодноразово давала концерти в Україні. Її виступам аплодували тисячі глядачів в Києві, Дніпрі, Одесі.
     
    «Я завжди згадую свій перший візит в Україну. Я тоді трохи боялася, тому що ніколи не знаєш, на яку реакцію очікувати від людей у новій країні. Але після виступу я плакала як дитина. Адже в Україні так тепло мене вітали. Після концерту мене оточили в готелі. Ми стали як одна сім'я», - розповіла співачка.
     
    Також Кабальє зізналася, що по-справжньому її підкорила Одеса: «Одеса схожа на мої рідні краї. Причому схожі не тільки ландшафт, архітектура, а й самі мешканці! Публіка тут особлива. До кінця концерту відчуваєш, що відбувається єднання сердець. Такі почуття дорогого коштують. Я за свою величезну кар'єру об'їхала весь світ і можу сказати, що нічого схожого не бачила ніде».
     
    2. Можливість особисто привітати Монсеррат Кабальє з 85-річчям
     12 квітня співачці виповнюється 85 років. «Я дуже рада, що буду святкувати свій день народження в Києві», - зізналася співачка в одному з інтерв'ю. Своїх шанувальників в Україні Монсеррат Кабальє попросила не купувати їй подарунки: «Заборонити дарувати не можу - все одно не послухають. Можу тільки сказати: «Дуже вас прошу, не витрачайте на подарунки величезні гроші!» Адже навіть прикраси, в яких я виходжу на сцену, - це в основному біжутерія. А яка різниця, якщо і біжутерія, і діаманти сяють однаково? Та й, врешті-решт, важливо не те, що зовні, а що у тебе в душі», - вважає прима. Переможцю аукціону «Інтер - дітям» буде надана ексклюзивна можливість сфотографуватися з оперною дівою після концерту і взяти у неї автограф. А також особисто привітати з Днем народження.
     
    3. Стати першими, хто почує всесвітньо відомі твори у виконанні оперної прими українською мовою!
    «Дуже хотіла б. Уже готуюся до цього», - сказала співачка, відповідаючи на питання про можливість виступу українською мовою.
     «Я планую співати краще з того, що є в моєму репертуарі: вічну класику, естрадні композиції, що стали знаковими в моєму житті», - розповіла вона. Але для Монсеррат Кабальє є і табу: «Ось чого точно не заспіваю, та це «Happy birthday to you, Happy birthday to me». Я впевнена, що зі мною співав би весь зал», - розсміялася співачка.
     
    4. Зможете особисто познайомитися з легендарною співачкою, яка виконувала свої партії в самих екстремальних ситуаціях.
    Одного разу під час виступу в театрі «Ла Скала» в Мілані Монсеррат Кабальє оступилася.
     
    «Впала на сцену і продовжувала співати лежачи. Зал ахнув. У такому положенні мені вдалося доспівати центральну арію, і спектакль зупинили через... приголомшливі овації», - згадує співачка.
     
    Сподіваємося, що таких ситуацій не буде на концерті в Києві. Адже тепер точно знаємо, що співачку зненацька не застанеш. Познайомитися з легендою такого рівня може далеко не кожен, але учасникам благодійного аукціону "Інтер-дітям" надана така можливість!
     
    5. Допоможете придбати медобладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока
    Мета благодійного онлайн-аукціону - збір коштів на покупки двох пневмотонометрів для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Це сучасне обладнання застосовують для вимірювання внутрішньоочного тиску. Апарат дозволяє діагностувати вроджені патології ока, наприклад, таке захворювання, як глаукома. Разом ми допоможемо дітям з проблемами зору побачити наш великий і прекрасний світ!