Найвражаючі події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні

  • 9 квіт. 2018 10:00
  • 1446
    • Новина Найвражаючі події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні Ранкове місто. Кропивницький
     
    Через несправний електрочайник мало не загинула кропивницька сім’я
     
    Увечері, об 23:00, на вулиці Бєляєва на другому поверсі п’ятиповерхівки сталася пожежа. Вогонь побачила мешканка багатоповерхівки з вікна навпроти, яка і забила на сполох. Свідки подій миттю побігли до під’їзду і повідомили сусідів про загоряння.
     
    Як виявилось, через замикання проводки на кухні загорівся електрочайник, через що і сталася пожежа. Господарі в цей час спали у сусідній кімнаті і нічого не підозрювали про лихо.
     
    Тож завдяки небайдужості громадян життя сім’ї було врятовано. 
     
     
     
    На Кіровоградщині на чоловіка обвалилася стіна покинутого будинку
     
    У Мар’янівці, Маловисківський район, рятувальники дістали тіло чоловіка, якого привалило залізобетонними плитами. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    31 березня о 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у  селі  Мар’янівка Маловисківського району під час розбирання старої безгосподарної будівлі стався обвал стіни. 
     
    У результаті залізобетонними плитами привалило чоловіка 1956 року народження, який розбирав будівлю для власних потреб. За допомогою підйомного крану ФОП «Басецький» рятувальники витягнули тіло загиблого чоловіка з-під завалу. До виконання робіт було залучено 5 чоловік особовго складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Малої Виски.
     
     
    На Ковалівці автівка ледь не провалилася під асфальт
     
     У Кропивницькому Lanos ледь не провалився під землю. Автівка одним колесом потрапила до дірки в асфальті у районі Ковалівки. Судячи з усього, дірка утворилася через потоки води, які розмили дорожнє покриття. Відео та фото події виклали у соцмережі Facebook у групі Кропива.
     
     
    На Миколаївці кропивничани самотужки спіймали крадія
     
     Небайдужі сусіди самотужки затримали зловмисника та утримували його до приїзду патрульних, повідомляє Патрульна поліція. 
    Інцидент стався 1 квітня на вулиці Братиславській.
     
    Близько 9–ї години ранку заявник почув звук розбитого скла. Коли вийшов на подвір’я — побачив, що до його сусіда через вікно намагається пролізти невідомий. Коли ж чоловік гукнув зловмисника, той одразу вдався до втечі.
    Разом з іншими двома сусідами наздогнали втікача та утримували його до приїзду патрульних. 30–річний мешканець обласного центру зізнався, що ліз до чужої оселі з метою наживи.
    Справу передано слідчому.
     
     
     
    29 березня рятівники водолазно–рятувального відділення аварійно–рятувального загону спецпризначення  УДСНС України у Кіровоградській області вилучили з Дніпра тіло загиблого рибалки. Чоловік 1968 року народження провалився під кригу біля села Велика Андрусівка Світловодського району. Тіло потопельника аероглісером «Пегас» доставили на берег.
     
     
     
    Жінка загинула на пожежі
     
    29 березня в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Волкова у Кропивницькому спалахнула квартира. На момент прибуття пожежно–рятувального підрозділу горів диван, на якому знайшли тіло загиблої 60–річної жінки. 
    Вогнеборці пожежу ліквідували. До гасіння пожежі залучались дев’ять чоловік особового складу та три одиниці техніки 1–го Державного пожежно–рятувального загону м. Кропивницького.