На сцені «Круче всех» зустрінуться загіпнотизовані тварини, пластилінові ведучі і Бетмен

  • 7 квіт. 2018 14:20
  • 1209
    • Новина На сцені «Круче всех» зустрінуться загіпнотизовані тварини, пластилінові ведучі і Бетмен Ранкове місто. Кропивницький

    У неділю, 8 квітня, о 18:00 дивіться на телеканалі «Інтер» новий випуск другого сезону дитячого талант-шоу «Круче всех». Телеведучим Андрію Доманському і Андрію Данилевичу в цей раз доведеться на собі випробувати крутизну рекордної кількості обдарованих дітей! До студії програми поділитися талантом і чесно заробити медалі прийде 13 учасників, готових боротися за звання самого-самого в своєму захопленні.

    У відповідь на питання: «Хто в парі головний?» ці малюки навперебій кричать: «Я!» Але розбіжність у поглядах не заважає їм так злагоджено танцювати, що спостерігати за ними - суцільне задоволення. Маленькі чемпіони, переможці змагань зі спортивно-бальних танців 5-річні Артем Олех та Ірина Потапчук покажуть глядачам, що таке ча-ча-ча і хто на цьому паркеті - крутіше всіх!

    Наступна учасниця програми точно знає, чим шпага відрізняється від шаблі, адже вона - чемпіонка Дитячої ліги фехтувальниць! 9-річна Катерина Недопака може професійного прокоментувати всі прийоми, які використовують мушкетери і гвардійці кардинала у фільмі «Д'Артаньян і три мушкетери». А ще уб'є наповал телеглядачів і телеведучих чарівністю, грацією і точністю удару. На сцені «Круче всех» дівчинку чекає сюрприз - зустріч з відомим фехтувальником, олімпійським чемпіоном в цьому непростому і дуже витонченому виді спорту Вадимом Гутцайтом.

    Талант гіпнотизера продемонструє глядачам 4-річний Степан Трипутень, брат Аглаї - вже відомої глядачам проекту любительки жаб і павуків. Вас не слухається домашній вихованець? Кіт остаточно знахабнів або собака дзвінким гавкотом не дає спокійно спати сусідам? Тоді вам потрібно обов'язково посадити їх перед екраном телевізора під час сеансу гіпнозу від Степана, адже цей хлопчик заспокоїть і навіть приспить кого завгодно.

    Ще одна учасниця програми захоплюється мікроліпленням. 9-річна «пластилінова фея» Кіра Бакулич може створити з цього матеріалу що завгодно, навіть маленькі фігурки Андрія Доманського та Андрія Данилевича! Не вірите? Переконайтеся самі!

    Чи знаєте ви число Пі так, як його знає цей хлопчик? Ствердно на це запитання відповість не кожен професор математики. 9-річний Акмаль Доган знає напам'ять 400 (!) знаків після коми в цьому числі. І не просто знає, а легко оперує цими знаками, виконуючи найпідступніші завдання ведучих.

    Зробити з Андрія Доманського Бетмена? Легко! Відправити його в епічний політ над сценою? Запросто! 10-річний цирковий акробат Ілля Міхєєв труднощів не боїться. Цей хлопчик з пелюшок ріс за лаштунками цирку. І в шість років вже точно знав: найскладніший вид акробатики - трюки на ременях. І це - його доля!

    Вперше на сцену шоу вийдуть одночасно шість диво-дітей. Саме стільки солісток в танцювально-вокальній групі Detki. Майбутнім поп-зіркам зараз від 9 до 11 років, але вони вже готові підкорювати своїм талантом і чарівністю всю країну. Тим більше що у них є чудовий приклад - їхні старші колеги, з якими вони дружать, репетирують в одній студії і навіть зняли спільне відео, - популярна група Open Kids!

    Не пропустіть нову зустріч з юними даруваннями в неділю, 8 квітня, о 18:00 на телеканалі «Інтер» в талант-шоу «Круче всех»!