У Кропивницькому триває місячник з озеленення та прибирання

  • 6 квіт. 2018 11:34
  • 914
    • Новина У Кропивницькому триває місячник з озеленення та прибирання Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 2 по 30 квітня 2018 року у Кропивницькому проводиться місячник з озеленення, прибирання та благоустрою території міста. Про це у ФБ дописує начальник спецінспекції міської ради Кропивницького Андрій Максюта.
     
    Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради м.Кропивницького від 13.03.2018 року номер 116 до прибирання, озеленення та благоустрою (з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населеного пункту, висадження дерев, очищення водних джерел, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення) мають долучитися підприємства, установи, організації усіх форм власності та мешканці районів міста.
     
    21 та 28 квітня 2018 року визначені як Дні довкілля.
     
    Контроль за виконанням підприємствами усіх форм власності, установами, організаціями міста робіт по благоустрою та підтриманню належного санітарного стану покладено на Спеціалізовану інспекцію міської ради.
     
    Відповідальність за порушення Правил благоустрою міста встановлено згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.
     
    Нагадаємо: Працівники безпеки дорожнього руху розпочали перевірку стану доріг у Кропивницькому