Юний піаніст став переможцем престижного Всеукраїнського конкурсу

  • 6 квіт. 2018 09:04
  • 1159
    • Новина Юний піаніст став переможцем престижного Всеукраїнського конкурсу Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Юний кропивницький піаніст став переможцем престижного Всеукраїнського конкурсу імені Олени Вериківської. Про це на ФБ повідомляє Відділ Культури Кропивницький.
     
    Учень кропивницької музичної школи №3 Кирило Федосєєв успішно виступив у двох престижних мистецьких конкурсах, що відбувалися у Києві.
    Так, у Міжнародному конкурсі Євгена Станковича, який проходив у Мистецькому салоні Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і де пробували свої сили юні піаністи з усіх регіонів України, юні музиканти з Білорусії, Польщі, Китаю, Кирило Федосєєв отримав диплом ІІ ступеню. 
     
    А Всеукраїнський конкурс–огляд юних піаністів ім. Олени Вериківської, започаткований у 1996 році став зоряним для піаніста із Кропивницького. Основним завданням конкурсу є виявлення, підтримка та заохочення музично обдарованих дітей. За роки існування конкурс, учасників якого гостинно приймає затишна зала Київського інституту музики ім.Р.М.Глієра, набув широкої популярності, і тепер у ньому беруть участь юні піаністи від 0 до 8 класу з усієї України. Кирил Федосєєв виборов тут диплом І ступеню і, як переможець конкурсу був запрошений до участі у Гала-концерті.
     
     
    Кирило Федосєєв навчається в музичній школі №3 із 2014 року по класу фортепіано (викладач Іванова Ірина Олексіївна). Він наполегливий, старанний, відповідальний учень, який із задоволенням займається музикою. Завдяки своєму старанню і наполегливості зміг підготуватись та успішно виступити в низці виконавських конкурсів.