Як проходять ремонтні роботи у підрозділі пожежної охорони у селі Григорівка?

  • 5 квіт. 2018 15:07
  • 840
    • Новина Як проходять ремонтні роботи у підрозділі пожежної охорони у селі Григорівка? Ранкове місто. Кропивницький
     
    4 квітня з метою вирішення робочих питань щодо утримання та функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони у селі Григорівка Ганнівської ОТГ Новоукраїнського району заступник начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Вадим Янішевський зустрівся з очільником об’єднаної територіальної громади Віталієм Колісником та головою Григорівської агрофірми Олександром Скічком. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Під час поїздки Вадим Янішевський ознайомився з ходом ремонтних робіт у приміщеннях пожежного депо.
     
     
    Заступник начальника Управління відзначив, що хід виконання ремонтних робіт у приміщеннях підрозділу місцевої пожежної охорони просувається відповідно до графіка, оскільки громада зацікавлена у надійному захисті мешканців і їхнього майна від вогню.
     
    Нагадаємо, що завершення оздоблювальних робіт будівлі має відбутись у травні-червні 2018 року. Питання щодо належного фінансування та забезпечення відповідної матеріально-технічної бази місцевої пожежної команди – на особистому контролі у начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка.