«Зірка» – «Олександрія»: нульова нічия

  • 2 квіт. 2018 12:35
  • 1012
    • Новина «Зірка» – «Олександрія»: нульова нічия Ранкове місто. Кропивницький
     
    Від гри «Зірки» з «Олександрією», що відбулася 31 березня на рідному для кропивничан стадіоні, вболівальники команди з Кропивницького очікували результативної гри, адже програш у будь-якому матчі означає для неї втрату дорогоцінних очок і загострення боротьби за виживання в Прем’єр-лізі.
     
    Розуміючи це, «Зірка» змогла не пропустити, хоча й не перемогла, а вже втретє цього сезону зіграла з «Олександрією» без забитих голів з обох сторін. 
    Перший тайм трохи краще грали все ж гості, яким вдавалося доволі-таки часто турбувати воротаря кропивничан Євгена Паста та захисників «Зірки». Але коли завдяки вдалим її діям, а коли прихильній футбольній фортуні нашим гравцям вдавалося відбиватися й організовувати контратаки.
     
     
     Другий тайм гри розпочався для наших земляків теж не надто добре: олександрієць Артем Полярус пробив із лінії штрафного майданчика, Євген Паст відбив м’яча прямо перед собою. На шастя, на підбиранні олександрійця Віталія Пономаря випередив наш захисник Антон Братков. А за декілька хвилин той же Артем Полярус знову дуже небезпечно пробив по воротах «Зірки». 
     
    Витримавши пресинг олександрійців, кропивничани всередині другого тайму розпочали грати в дещо осмисленіший футбол. Хоча й пропускали небезпечні контратаки гостей. Під кінець гри, не досягши переможного на той час результату, команди вирішили не ризикувати й більше зосередилися на обороні. Тож матч закінчився з рахунком 0:0. 
     
     
    Здобувши одне очко, «Зірка» залишається на дев’ятому місці (третьому місці у другій групі). Наступну гру наші земляки проведуть дев'ятого квітня у Львові з тамтешніми «Карпатами», які зараз мають таку ж кількість очок, як і «Зірка (23) й перебувають на десятому місці. Тож ця гра є дуже важливою як для однієї, так і для іншої команди. 
     
    Юрій Сергійчук  
    Фото із сайту «Перша електронна газета» 
     
    Нагадаємо: Віряни Благовіщенського храму вітають юних футболістів команди "Сапсан"