Важливі події, що сталися у Кропивницькому на минулому тижні

  • 1 квіт. 2018 11:00
  • 1178
    • Новина Важливі події, що сталися у Кропивницькому на минулому тижні Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Страсті за ревізором» дізналися про неадекватну поведінку охорони «Ревізора» (ВІДЕО)
     
    Кропивницький журналіст Дмитро Семенюк зустрівся з представниками пост-шоу «Страсті за ревізором» та розповів про перешкоджання його зйомці в кафе «Смачні традиції» охоронцем команди «Ревізор». Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці. 
     
     
    У кропивницькому аеропорту пройшла виставка-конкурс «ФОРТЕЦЯ хобі майстер» (ФОТО)
     
    У виставковому залі аеропорту міста Кропивницького відбулася дводенна Всеукраїнська виставка-конкурс «ФОРТЕЦЯ ХОБІ МАЙСТЕР» з нагоди відзначення 30-річниці від створення громадської організації «Клуб історико-технічного стендового моделювання в Кіровоградській області». Про це на ФБ пише журналіст Анатолій Саржевський.
     
     
    Кропивницькі маршрутчики "свинячать" на дорогах 
     
    Водій маршрутки №4, пообідавши за кермом, викинув сміття у вікно на дорогу. Про це у групі Кропивницький проти «свинства». Рух за чистоту та культуру пише журналіст Дмитро Семенюк.
     
    "Свинство від водія маршрутки #4. Сьогодні близько 10:00 він, рухаючись біля Критого ринку, пообідавши прямо за кермом, викинув сміття у вікно на дорогу. Водієві зробив зауваження, на яке відповіді ніякої не отримав. Хотів сфотографувати нехлюя, але той відвернув дзеркало. Пізніше зняв відео". 
     
     
    Чи замайорить червоно-чорний прапор над Кропивницьким?
     
    Під час засідання сесії міської ради Кропивницького до депутатів звернувся депутат-націоналіст Геннадій Маламен.
     
    "Шановні депутати, до вашої уваги пропоную проект рішення щодо червоно-чорного прапора та його використання у нашому місті. Усі ми знаємо історію минулого сторіччя і тих лицарів-відчайдухів, які під кольорами червонм і чорним виступили проти двох тоталітарних держав, для того, щоб створити нову сучасну Україну.
     
    Кому віддадуть Сквер Слави у Кропивницькому?
     
    Під час засідання дванадцятої чергової сесії Міської ради Кропивницького розглядалася ситуаця, що склалася з приводу Скверу Слави. До присутніх депутатів звернувся депутат від ВО "Свобода" Сергій Капітонов.
     
     
    В нашем городе может появиться памятник Махатмы Ганди?
     
    В Кропивницком могут установить бюст Махатмы Ганди, об этом пишет сайт 0522 UA.
     
     Соответствующую инициативу озвучил Чрезвычайный и Полномочный Посол Индии в Украине господин Манодж Кумар Бхарти во время встречи с главой облгосадминистрации Сергеем Кузьменко, сообщает 0522.
     
    «Если вы согласны, мы могли бы вам предоставить бюст Махатмы Ганди для установки в одном из центральных парков, площадей города, чтобы люди Кропивницкого могли ближе познакомиться с его личностью», – сказал посол.