Студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відзачає своє 15-річчя

  • 30 бер. 2018 18:00
  • 2605
    • Новина Студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відзачає своє 15-річчя Ранкове місто. Кропивницький
     
    15-річчя своєї творчої діяльності відзначив зразковий кропивницький колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта». Про це пише сайт Міської ради Кропивницького.
     
     
    Блискучим мюзиклом-концертом в академічному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л.Кропивницького відзначив своє 15-річчя від дня заснування зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.
     
    Величезна кількість виступів і заслужені перемоги на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях, конкурсах, фестивалях, концертах – такий результат 15-річної творчої діяльності зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» під керівництвом талановитого хореографа Олександри Ткаченко. 
     
     
    Кожна концертна вокально-хореографічна композиція учасників ансамблю відрізнялася високою виконавською майстерністю, різнобарвною палітрою сценічних костюмів, сюжетною завершеністю всіх номерів, їх відео-музичним супроводом.
     
     
    На сьогоднішній день у колективі діє 10 різновікових груп із різними рівнями підготовки. Вік дітей, що займаються в студії від 3-х до 25-ти років. Є в колективі і дітки з вадами слуху, які на рівні зі своїми однолітками виступають на концертах і беруть участь у фестивалях.