До уваги мешканців Кіровоградщини: порядок прийому громадян в органах прокуратури змінено

  • 30 бер. 2018 14:04
  • 917
    • Новина До уваги мешканців Кіровоградщини: порядок прийому громадян в органах прокуратури змінено Ранкове місто. Кропивницький
     
    До уваги мешканців Кіровоградщини: порядок особистого прийому громадян в органах прокуратури змінено. Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
     
    Наказом Генерального прокурора України №357 затверджено нову Інструкцію про порядок розгляду звернень і запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України. Вищевказаний документ зареєстровано в Міністерстві юстиції України за № 65/31517.
     
    Передбачено, що керівники органів прокуратури приймають громадян за зверненнями, у задоволенні яких відмовлено їхніми заступниками, або у разі оскарження їхніх дій чи рішень. 
    Заступники керівника регіональної прокуратури - у разі незгоди з діями чи рішеннями, прийнятими керівником самостійного структурного підрозділу цієї прокуратури, керівником місцевої прокуратури. 
    Керівники структурних підрозділів регіональних прокуратур, їхні заступники згідно з компетенцією приймають громадян зі зверненнями щодо дій чи рішень, прийнятих підлеглими працівниками або керівниками місцевих прокуратур, їхніми заступниками, а також з питань зволікання, тривалого неприйняття ними рішень. 
    Прокурори відділів регіональних прокуратур - щодо дій чи рішень, прийнятих заступниками керівників місцевих прокуратур. 
     
    Заступники керівника місцевої прокуратури приймають громадян щодо дій чи рішень, прийнятих керівником та заступником керівника підрозділу місцевої прокуратури, підлеглими працівниками. 
    Прийом громадян за місцем їхньої роботи і проживання та в інших державних установах проводиться у разі потреби в порядку, визначеному керівником відповідної прокуратури. 
    Тому громадянам, які мають намір звернутися до керівництва органів прокуратури, рекомендуємо враховувати вищевказаний порядок особистого прийому громадян в органах прокуратури України. 
     
    Нагадаємо: Кропивницькі школярі відвідали музей з історії становлення української спецслужби