У Кропивницькому патрульні ознайомлюють молодь зі своєю роботою

  • 30 бер. 2018 10:10
  • 1006
    • Новина У Кропивницькому патрульні ознайомлюють молодь зі своєю роботою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кожна зустріч з поліцейськими вселяє в дітей відчуття захищеності.
     
    Учора, 29 березня, інструктори з особистої безпеки управління патрульної поліції в Кіровоградській області провели для студентів Української академії лідерства знайомство з цікавинками у роботі патрульних. Про це повідомляє на ФБ патрульна поліція Кропиницького.
     
    30 підлітків віком від 16 до 18 років, навчаючись у київському осередку Академії, подорожують країною та світом у пошуку свого призначення. Їхня мета – усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.
     
     
    Діти побачили, які навики необхідні поліцейським під час погоні за правопорушником. У сценарії за участі офіцерів поліції їм продемонстрували, як зупиняють автомобіль і вилучають звідти злочинця, який не бажає самостійно виходити. Зустріч продовжилась безліччю питань від дітей про взаємодію громадян та поліцейських. «Кожна така зустріч з патрульними вселяє нам відчуття захищеності», – коментують юні учасники майстер-класу.
     
     
    Напередодні весняних канікул шкільні офіцери поліції ведуть напружену підготовку школярів до їхнього довгоочікуваного тижневого відпочинку. З дітьми проводять заняття з безпечної поведінки під час канікул, а саме бесіди щодо правильного поводження на дорозі, спілкування з незнайомцями тощо.
     
    У Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей патрульні провели тренінг на тему «Самопізнання». Під час інтерактивних завдань дітям створили умови для аналізу своїх слабких і сильних рис характеру, розвитку особистісних якостей.
     
     
    Нагадаємо: Як правильно поводитися на залізниці?