«Страсті за ревізором» дізналися про неадекватну поведінку охорони «Ревізора» (ВІДЕО)

  • 28 бер. 2018 17:03
  • 2662
  • Кропивницький журналіст Дмитро Семенюк зустрівся з представниками пост-шоу «Страсті за ревізором» та розповів про перешкоджання його зйомці в кафе «Смачні традиції» охоронцем команди «Ревізор». Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці. 

     
     
    «Сьогодні мав зустріч з Оленою Філоновою та представниками пост-шоу «Страсті за ревізором». Ознайомив їх щодо ситуації, яка відбулася вчора між мною та неадекватним охоронцем «Ревізора». Мене вислухали, взяли контакти та пообіцяли сконтактувати з редакцією програми, щоб спільно придумати шлях поліпшення поведінки команди «Ревізора», або якось владнати ситуацію», - пише Дмитро Семенюк.
     
    Як зазначив журналіст, конфлікти з представниками ЗМІ та стороною «Ревізора» трапляються вдруге. Обидва випадки об’єднує охоронець команди, який порушує закон перешкоджаючи зйомці медійників. 
     
    «Минулого року свідками його дій стали вінницькі журналісти. Цього року «пощастило» мені. Звертатися до поліції не став, бо змагання між журналістом та журналістською редакцією завершиться або не вбачанням злочину, або запиленням справи на полиці правоохоронної системи», - пише журналіст.
     
     
    Нагадаємо, вчора під час перевірки кафе «Смачні традиції» представник команди шоу «Ревізор» перешкоджав журналісту знімати процес ревізії.