Кропивницькі патрульні затримали вночі п’яного водія на литовських номерах

  • 27 бер. 2018 13:37
  • 1088
    • Новина Кропивницькі патрульні затримали вночі п’яного водія на литовських номерах Ранкове місто. Кропивницький
     
    За кермом автомобіля з литовською реєстрацією їхав нетверезий водій і пасажир із забороненими предметами. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Сьогодні, 27 березня близько 3-ї години ночі по вулиці Київській патрульними був помічений автомобіль BMW X5 з литовською реєстрацією. Транспорт рухався з технічною несправністю, а саме неосвітленим номерним знаком.
     
    Правоохоронці зупинили автівку. Під час спілкування у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. На захист винного долучився один із пасажирів, який також перебував п’яному вигляді. Він почав виражатись грубою нецензурною лайкою у бік працівників поліції. Після зауважень інспектора пасажир вийшов з автомобіля та вдарив поліцейського по обличчю.
     
     
    Особу, яка нанесла тілесні ушкодження патрульному, було затримано та доставлено до Кропивницького відділу поліції для подальшого з’ясування всіх обставин. А на водія було складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння).
     
    Відповідно до ст. 34 ЗУ «Про національну поліцію» патрульні провели поверхневу перевірку другого пасажира, під час якої виявили предмети, схожі на ніж та зброю із патроном у патроннику. На вимогу поліцейських чоловік пред’явив дозвіл на право зберігання і носіння пристрою для відстрілу гумових куль. 
    На місце події викликано слідчо-оперативну групу.
     
     
    Нагадаємо: На Світловодщині чоловік зберігав удома наркотики