На Світловодщині чоловік зберігав удома наркотики

  • 26 бер. 2018 18:07
  • 1125
    • Новина На Світловодщині чоловік зберігав удома наркотики Ранкове місто. Кропивницький
     
    На кіровоградщині працівники поліції виявили та вилучили у чоловіка коноплю. Про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області. 
     
    За зберігання нарковмісних рослин 39-річному жителю Світловодського району може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
     
    Під час патрулювання міста група реагування патрульної поліції зупинила громадянина, який поводився підозріло. Під час поверхневого огляду у чоловіка поліцейські виявили поліетиленовий пакетик із подрібненою речовиною, схожою на коноплю.
     
    Як пояснив зловмисник, рослини він знайшов на території свого домоволодіння та залишив для власного вживання. Вилучене  направлено на дослідження», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. 
     
    Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
     
     
    Нагадаємо: Кропивницькі школярі викрали люк для здачі на металобрухт