Благодійний фонд ПриватБанку визнано найкращим благодійником України

  • 26 бер. 2018 11:35
  • 752
    • Новина Благодійний фонд ПриватБанку визнано найкращим благодійником України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» визнано найкращим благодійником України за підсумками національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017». Прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому
     
    Цього року в конкурсі визначали найкращих із понад 1 000 бізнес-, громадських, волонтерських та благодійних організацій і спільнот з усіх куточків України та світу.
     
     
    За даними фонду, у 2017 році благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» разом із клієнтами та співробітниками банку надав допомогу на 40 908 834,01 грн. Минулого року в його проектах узяли участь 975 тисяч жителів України, а основними напрямками благодійності були й залишаються допомога хворим дітям і створення необхідних умов для ефективного лікування в Україні дітей з онкологічними захворюваннями.
     
     
    «Унікальність програми «Допомагати просто!» в тому, що фонд формується не за рахунок великих вкладень одиничних меценатів або підприємств, а завдяки мільйонам перерахувань невеликих сум у касах банку, банкоматах та електронному банку Приват24», – зазначила керівник фонду «Допомагати просто!» Анна Павлова.
     
    Нагадаємо, що цього року благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» привітав діток, які зустрічали Новий рік у Кіровоградській дитячій обласній лікарні, придбав холодильне устаткування та апарат для візуалізації вен кіровоградській дитячій міській лікарні «Добруджа».
     
     
    Долучитися до програм «Допомагати просто!» може будь-хто. Зробити свій внесок у добру справу можна всього за хвилину на сайті blago.pb.ua, у мобільному банку Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні. Кожна з перерахованих гривень дійде до свого одержувача. Усі, хто перераховують гроші, обов’язково отримають звіт про їхнє використання на e-mail або в месенджер.