У дитячій бібліотеці до юних читачів завітали казкові герої планети Читалії

  • 25 бер. 2018 14:02
  • 1559
    • Новина У дитячій бібліотеці до юних читачів завітали казкові герої планети Читалії Ранкове місто. Кропивницький
     
    21 березня у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання пройшов День малюка «Казкові герої планети Читалії». 
     
    День розпочався з літературного сніданку з кропивницькою письменницею Оленою Надутенко. Олена Валентинівна розповіла дітям історію про те, як вона почала писати дитячі твори та про свого внука Артема, який надихнув її на написання та створення першої збірки саме для дітей «Веселі акварелі». Юні читачі з радістю спілкувалися з автором, слухали твори з відомих збірок «Веселі акварелі», «Про що співав єнотик?», «Барвиста вишиванка» та вірші з майбутньої книжечки «Срібний дощик». Малечі сподобалася чудова поезія, адже автор разом з ними перенеслася в неповторний світ перших дитячих здивувань і захоплень, де вони дізналися: чого молоко біле, чому домовичка не потрібно боятися, бо це просто казка та багато інших секретів. Зустріч дітей із письменницею була щирою і неймовірно емоційною. 
     
     
    Продовженням стало свято «Коли оживають книжки». До бібліотеки завітали фіксик Сімка та Мінні Маус - улюблениці всіх дітей. Вони запропонували цікаву розважально-ігрову програму, під час якої маленькі читачі відгадували загадки, танцювали, грали та читали.
     
    Шановні батьки! Читайте своїм дітям, адже хвилини, проведені за спільним читанням та прослуховуванням казок, сприяють розумінню не лише змісту прочитаного, навколишнього світу, а й одне одного. Фахівці бібліотеки приготували для вашої малечі найкращу розвиваючу та художню літературу, представлену на книжковій виставці «Смачні книжки для перших зубів».
     
     
    Нагадаємо: У музеї Осмьоркіна відкрилася виставка декоративно-прикладного мистецтва