Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень

  • 24 бер. 2018 12:13
  • 1283
    • Новина Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень Ранкове місто. Кропивницький
    Допоможіть встановити особу!
    Працівники поліції просять допомоги у встановленні особи жінки, тіло якої було виявлено 10 березня 2018 року на території Добровеличківського району Кіровоградської області на відстані 45 метрів від автодороги Кіровоград — Платонове, поблизу колишнього села Луківки.  
     
    Під час огляду тіла жінки було виявлено ювелірні вироби, на ногах — зимове взуття типу калоші 38–го розміру зі шкірозамінника (виробник торгова марка «Схід», м. Хмельницький). Біля громадянки знаходився жіночий годинник на срібному браслеті.
     
    Поліцейські звертаються до усіх, кому відома будь–яка інформація, що сприятиме встановленню особи жінки, з проханням терміново повідомити до Добровеличківського відділення поліції за телефонами: 066–825–14–33  та 095–609–67–27.
     
     
    Стрілянина, погоня, перекриття доріг, дві ДТП
    Кропивницькі патрульні переслідували п’яного водія на Жигулях
    Стрілянина, погоня, перекриття доріг, дві дорожньо-транспортні пригоди та шість адмінматеріалів, або як патрульні затримували зухвалого нетверезого водія. 
     
     
    У Клинцях на пожежі загинув чоловік
    17 березня о 18:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Чкалова у селі Клинці Кіровоградського району. На момент прибуття пожежно–рятувального підрозділу в одній із кімнат житлового будинку горіли домашні речі на площі 5 м2. Під час гасіння пожежі у будинку рятувальники виявили тіло загиблого господаря 1957 р.н. 
     
     
    Попалися  з краденим 
    Управління поліції охорони в Кіровоградській області повідомляє, що близько опівночі наряд групи затримання поліції охорони знаходився на маршруті патрулювання вулиць селища. Поблизу місцевої водойми поліцейські помітили двох чоловіків у брудному одязі та з мішками в руках. Невідомі, побачивши службовий автомобіль, почали тікати.
    Правоохоронці наздогнали громадян, які не змогли пояснити свою поведінку. 
     
    На Кіровоградщині після застілля чоловік підрізав свого гостя
     
    Між двома жителями Маловисківського району виникла сварка, під час якої господар помешкання завдав гостю ножових поранень. За цим фактом триває розслідування.