ПриватБанк пропонує кропивничанам застрахувати комунальні платежі

  • 23 бер. 2018 10:18
  • 1258
    • Новина ПриватБанк пропонує кропивничанам застрахувати комунальні платежі Ранкове місто. Кропивницький
     
    16 березня у ПриватБанку стартував продаж нової пропозиції -  «Страхування комунальних платежів».  Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
    Чи не щомісяця ростуть суми в рахунках українців за комунальні послуги. Не оплачувати їх вчасно - збільшувати борги, які можуть привести до вражаючих сум.  А раптова хвороба чи травма, які потребують тривалого лікування і великих витрат, лише заженуть у боргову яму. Не сприятимуть вчасним оплатам і втрата роботи. Запропонована страховка допоможе у важкий момент залишитися з водою, газом, світлом і опаленням, погасити заборгованість по оплаті комунальних послуг за рахунок страхової компанії.
     
    «Лише за 27 грн. на місяць можна убезпечити себе і свою родину від непередбачуваних ситуацій, - розповідає Артем Чайка, керівник напрямку платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - До речі, таку страховку можна оформити лише самостійно, у власному кабінеті Приват24 в  меню «Мої рахунки» –> «Страховки» –> «Оформити страховку» –> «Страхування комунальних платежів».
     
    Договір «Страхування комунальних платежів» покриває чисельні ризики: втрата постійного місця роботи за скороченням штатного розкладу та чисельності
    працівників підприємства, у разі ліквідації та банкрутства підприємства; реорганізації або зміни профілю підприємства; встановлення інвалідності в результаті нещасного випадку; критичні захворювання, вперше виявлені в період дії договору страхування.
     
    ПриватБанк пропонує своїм клієнтам надійний захист від непередбачуваних подій, які можуть відбутися та порушити нормальний ритм життя:  «Захист на кожен день », страхування від втрати роботи, страхування здоров”я
    , туристичне, нерухомості, поліс ОСЦПВ , компенсація вартості
    авіарейсу, страхування кредитного ліміту .
     
    Лише у січні нинішнього року 67 жителів Кіровоградщини отримали 261 600 грн.  виплат за страховою програмою «Захист на кожен день».