ПриватБанк розширює банкоматну мережу на Кіровоградщині

  • 22 бер. 2018 16:13
  • 857
    • Новина ПриватБанк розширює банкоматну мережу на Кіровоградщині Ранкове місто. Кропивницький
     
    7 березня ПриватБанк ввів в експлуатацію ще один вуличний банкомат у Кропивницькому по вул. Генерала Родімцева, і у магазині "Fisher" на Кущівському ринку (навпроти АТБ). Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
     Тепер жителі мікрорайону Кущівка можуть отримувати банківські послуги майже біля дому. Адже кожен банкомат ПриватБанку має функції справжнісінького міні-відділення та надає можливість не просто зняти готівку, але й здійснити основні банківські операції, в тому числі скористатись сервісом швидкої оплати комунальних платежів, як і в терміналах самообслуговування банку.
     
    “Неодноразово до філії звертались жителі мікрорайону Кущівки з проханням встановити банкомат, - розповідає Марина Сліпченко, керівник напрямку “Розвиток і контроль  банкоматної і термінальної мережі” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми врахували побажання наших клієнтів, вивчили попит та розмістили банкомат у найзручнішому та найдоступнішому місці мікрорайону. Хочу нагадати усім, що у банкоматах ПриватБанку можуть знімати готівку без комісії власники карток і інших українських банків”.
     
    Банкомати ПриватБанку допоможуть дізнатися баланс коштів на картці, баланс рахунку Бонус Плюс, отримати виписку за карткою та навіть змінити ПІН-код картки чи фінансовий телефон <https://www.youtube.com/watch?v=j8XmcOwtxSk>. Тут, крім зняття готівки та оплати комунальних платежів, можна переказати гроші <https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=43SwjHOKOfg>, з картки на картку <https://www.youtube.com/watch?v=qGpF2t2e9XY>, відкрити депозит, поповнити вклад, отримати виписку за вкладом чи про наявність заборгованості за кредитом, підключити або відключити послугу SMS-інформування, поповнити мобільний телефон <https://www.youtube.com/watch?v=uJVD07OmXIk>, придбати ваучер поповнення Skype, оплатити Інтернет тощо. Саме через банкоматну мережу клієнти ПриватБанку здійснюють благодійні внески - допомага  армії, дітям, постраждалим від лих чи аварій.
     
    Кіровоградська філія ПриватБанку постійно збільшує мережу банкоматів <https://privatbank.ua/ua/udalenniy-banking/bankomaty/> на території області, орієнтуючись на побажання клієнтів та вкотре підтверджуючи звання найтехнологічнішої та найсучаснішої фінансової установи України, що постійно удосконалюється та розвивається.
     
    Сьогодні у банкоматній мережі Кіровоградщини працюють 180 банкоматів ПриватБанку, 69 з яких - безпосередньо у обласному центрі.
     
    ПриватБанк <http://www.privatbank.ua> - банк для тих, хто любить Україну!