У Кропивницькому обласна прокуратура вдосконалювалась у протидії корупції

  • 22 бер. 2018 15:16
  • 959
    • Новина У Кропивницькому обласна прокуратура вдосконалювалась у протидії корупції Ранкове місто. Кропивницький
     
    В прокуратурі Кіровоградської області провели навчально-практичний семінар з питань особливостей організації діяльності спеціально уповноважених органів у сфері протидії корупції, а також судового розгляду справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області
     
    У заході взяли участь керівники місцевих прокуратур, їх заступники, начальники відділів місцевих прокуратур, прокурори прокуратур відповідальні за даний напрям роботи, а також молоді спеціалісти. 
     
    Питання боротьби з корупцією займає надважливе значення в діяльності усіх правоохоронних органів нашого регіону. А тому організації цієї діяльності та особливості цієї роботи і стали предметом обговорення даного семінару. Зокрема, учасники заходу обмінялися думками щодо окремих аспектів діяльності прокурора у сфері запобігання та протидії корупції, практики застосування законодавства у цій сфері, участі прокурора у судовому розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, а також особливостей діяльності підрозділів поліції які займаються виявленням правопорушень пов’язаних з корупцією. 
     
    Семінар пройшов у формі живого діалогу між учасниками заходу. 
     
     
    Нагадаємо: Хто з кропивницьких депутатів ще не визнав Голодомор як геноцид проти української нації?