«Зірка» у столиці перемогла «Олімпік»

  • 19 бер. 2018 11:40
  • 1197
    • Новина «Зірка» у столиці перемогла «Олімпік» Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Зірка» продовжує дивувати своїх уболівальників. Але якщо в попередній грі це було прикре здивування, бо вона програла тодішньому аутсайдерові — кам’янській «Сталі», то 17 березня приємно здивувала, здолавши в Києві з рахунком 0:1 лідера нижньої частини турнірної таблиці Прем’єр-ліги — донецький «Олімпік».
     
    Гра розпочалася доволі спокійно, хоча кропивничани одразу ж засвідчили бажання забити й привезти зі столиці хоча б одне очко. Вони частіше за суперників грали з м’ячем, атакували й пробивали по воротах, що при снігопаді, який усе посилювався, було доволі небезпечно для суперників. Однак у першій половині гри обидвом командам вдалося захистити свої ворота. 
     
    Перші 15 хвилин другого тайму стали підготовкою до голу «Зірки». А на 60-й хвилині Антон Братков пробив здалеку. І м’яч, зачепивши гравця «Олімпіка» Зураба Очігаву, влетів у ворота донеччан. Вони, звичайно ж, намагалися відігратися, але не надто активно. Це дало можливість нашим землякам проводити свої контратаки й завершити гру без пропущених голів.
    Завдяки здобутим очкам «Зірка» лишилася на дев’ятому місці турнірної таблиці й відірвалася від теперішнього аутсайдера, одеського «Чорноморця», на три очки. Наступну гру кропивничани зіграють 31 березня вдома з «Олександрією».
     
    Юрій Сергійчук
     
    Нагадаємо: Нічия без голів у грі «Зірки» з «Олександрією»