Що цікавого підготувала бібліотека Чижевського на наступному тижні?

  • 19 бер. 2018 13:44
  • 886
    • Новина Що цікавого підготувала бібліотека Чижевського на наступному тижні? Ранкове місто. Кропивницький
    Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського з 26 березня по 1 квітня 
     
     
    27 березня світова спільнота відзначає Міжнародний день театру. Щиро вітаємо зі святом театральних діячів, театрознавців та людей, чиє життя і робота пов’язані з театральною сферою. Упевнені, що попереду у вас багато нових мистецьких здобутків і перемог. Бажаємо вам нових творчих успіхів, міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя та добробуту. Запрошуємо до відділу мистецтв переглянути виставку в рамках Календаря мистецтв  - «Міжнародний день театру».
     
    1 квітня – свято сміху та жартів. Хоча День сміху не відзначений в жодних календарях всенародних свят, але цей день сміливо можна вважати міжнародним святом. Тож і в обласній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського це свято не пройде не поміченим. У відділі обслуговування користувачів розгорнута книжкова виставка “Весняний сміхослов”. Запрошуємо до перегляду.
     
    З 1 квітня у відділі обслуговування користувачів в рамках роботи Центру європейської інформації буде оновлено книжкову виставку з циклу книжкових виставок «Новини співробітництва ЄС - Українa» «Інтелектуальна спадщина Європи».
     
    Також буде представлена книжкова виставка «Україна-НАТО: шляхи розвитку особливого партнерства». А при клубі інтелектуальних ігор працюватиме книжкова виставка інтелектуальних ігор «Ендшпіль: психологія перемоги».
     
    З 8 березня триває акція: запишіться до бібліотеки або перереєструйтеся, завітайте з отриманим читацьким квитком до Інтернет-центру та отримайте подарунковий сертифікат «8 березня = 8 годин безкоштовного Інтернету!» Власники сертифікатів зможуть використати їх в будь-який час протягом 2018 року.
     
    Запрошуємо на екскурсії творчих виставок, які проводять фахівці відділу мистецтв. Вам презентують виставку живопису молодої харківської  художниці Марії Некрасової (І поверх).
     
    В холі ІІ поверху працює виставка пейзажних фотографій «Соняшник-Троянда-Хризантема». У відділі користувачів працює виставка майстринь Клубу народних ремесел «Ниточка» - «Весна іде!».
     
    У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук експонується виставка виробів ручної робот “Такі різні коти” майстринь  обласної громадської організації ”Єлисаветградський узвіз”. Також ви можете переглянути виставку фото-світлин “Мій пухнастий друг” та книжкову виставку “Киці з книжкової полиці”. А ще запрошуємо до перегляду фотовиставки “Невідомий Інгул”.
     
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
     
    Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому відкрилась виставка нашого земляка, відомого художника-ілюстратора