Як у Кропивницькому призначатимуть керівника КЗ охорони здоров'я?

  • 19 бер. 2018 11:34
  • 965
    • Новина Як у Кропивницькому призначатимуть керівника КЗ охорони здоров'я? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роз’яснення стосовно проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я міста Кропивницького. Про це повідомляється на сайті Управління охорони здоров’я Міської ради м. Кропивницький. 
     
     
    Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094, затверджено Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я (далі - Порядок). Порядок визначає механізм проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я.
     
    Зокрема, однією з вимог Порядку є призначення уповноваженого органу управління на проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я.
     
    Рішенням Виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького від 13 березня 2018 року № 110 погоджено проект рішення Міської ради міста Кропивницького «Про уповноваження управління охорони здоров'я Міської ради міста Кропивницького на проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я міста Кропивницького». Вищезазначений проект рішення буде розглянутий на черговому засіданні сесії Міської ради міста Кропивницького. Після прийняття даного рішення сесії, управління охорони здоров'я Міської ради міста Кропивницького (далі - Управління), у разі виникнення вакантної посади керівника закладу охорони здоров'я, протягом трьох робочих днів видає наказ про проведення конкурсу, відповідно до п. 4 Порядку.
     
    Враховуючи п. 8, 12 Порядку, для проведення конкурсу Управління утворює конкурсну комісію. Оголошення про початок її формування оприлюднюється на офіційному веб-сайті Управління одночасно з оприлюдненням наказу про проведення конкурсу.
     
    Конкурсна комісія шляхом голосування відбирає переможця конкурсу, після чого вносить відповідне подання міському голові, який здійснює призначення переможця конкурсу на посаду керівника закладу. Рішення про призначення на посаду та укладення контракту на строк від трьох до п’яти років, приймається протягом одного місяця з дня внесення конкурсною комісією відповідного подання.
     
    Нагадаємо: Чи забезпечена Кіровоградщина вакцинами від кору?