Чому поранений чоловік не виказує свого кривдника?

  • 15 бер. 2018 13:50
  • 816
    • Новина Чому поранений чоловік не виказує свого кривдника? Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині працівники поліції викрили чоловіка у замаху на вбивство.  Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Спочатку 29-річний потерпілий заперечував причетність сторонніх осіб до отримання ним ножового поранення. Втім з’ясувалося, що ножове поранення – результат сварки під час розпиття алкоголю зі старшим родичем.
     
    Повідомлення про доставлення в лікарню чоловіка надійшло до Олександрійського відділу поліції 13 березня. 
     
    «Правоохоронці негайно виїхали на місце для встановлення обставин події. У медичному закладі потерпілий пояснив, що начебто сам травмувався, але, зважаючи на характер поранення, у поліцейських виник сумнів щодо правдивості слів чоловіка. 
     
    У результаті проведених слідчо-розшукових заходів було встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв між двома родичами виник конфлікт, внаслідок чого молодший із них отримав ножове поранення», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.  За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи років.
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині юнак чудом вижив після вибуху у гаражі (ВІДЕО)