У Кропивницькому відкриється виставка робіт фотокореспондента Василя Ковпака

  • 14 бер. 2018 10:22
  • 1060
    • Новина У Кропивницькому відкриється виставка робіт фотокореспондента Василя Ковпака Ранкове місто. Кропивницький
     
    16 березня о 15 годині на Кущівці відкриється виставка робіт фотокореспондента Василя Ковпака. Про це на ФБ пише Сергій Кріпак.
     
    "Для жителів свого округу та всіх бажаючих в культурному центрі мікрорайону Кущівка, бібліотеці №5, наша команда спільно з галереєю «Єлисаветград» та її власником Миколою Миколайовичем Цукановим організовуємо виставку нашого талановитого земляка.
     
    Всі, хто не мав часу чи нагоди відвідати виставку в галереї «Єлисаветград», мають можливість це зробити безкоштовно в бібліотеці №5 за адресою вул. Водоп’янова,60.
    Цей унікальний культурний захід проходитиме з 16 по 30 березня.
     
    Всі охочі матимуть змогу переглянути роботи видатного фотографа Василя Ковпака. Він не одне десятиліття працював фотокореспондентом головних обласних газет «Кіровоградська правда» і «Молодий комунар» та фіксував на фотоплівку важливі події в житті міста та області. Зараз його архів – це історія нашого міста в мистецтві фотографії!!! Тому не зайвим буде нагадати, що в минулому році, за ініціативи Миколи Цуканова та при моєму сприянні спільно з депутатом міської ради Кролевцем, в нашому місті, на будинку, де жив фотограф, було встановлено меморіальну дошку ім. В. Ковпака як шана пам’яті видатному земляку", - йдеться уповідомленні.
     
    Напоминаем: Возвращение Бригантины