Хотів приховати вбивство - та не вдалося. Кропивничанин вбив товариша по застіллю

  • 13 бер. 2018 10:53
  • 971
    • Новина Хотів приховати вбивство - та не вдалося. Кропивничанин вбив товариша по застіллю Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції затримали підозрюваного у вбивстві кропивничанина. Про це повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області. 
     
    Під час з’ясування стосунків господар помешкання ударив ножем у груди свого гостя. Від отриманого поранення потерпілий помер. Особу, причетну до кримінального правопорушення, затримано. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.
     
    До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про вбивство.
    На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. Працівники поліції виявили біля будинку тіло 46-річного місцевого жителя.
     
    З’ясувалося, що чоловіки розпивали спиртні напої за місцем мешкання зловмисника. Потім господар помешкання ліг спати. Через деякий час гість почав будити товариша. На цьому підґрунті між сп’янілими чоловіками раптово виникла сварка. Зловмисник схопив ножа та наніс ним смертельний удар опоненту в серце. Після цього зняв із потерпілого одяг, сховав його, а тіло залишив на вулиці та пішов відпочивати.
     
    Зранку зловмисник зателефонував до поліції і повідомив, що виявив на вулиці бездиханне тіло свого знайомого. Спочатку кропивничанин намагався уникнути кримінальної відповідальності та розповів історію про те, що товариш після гостин пішов додому, а він одразу ж ліг спати і лише наступного дня побачив на вулиці потерпілого. Однак працівники поліції швидко встановили всі обставини того вечора та затримали причетну до злочину особу.
     
    «Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Знаряддя злочину, а саме – ніж, було вилучено й направлено на дослідження».
     
    Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині через недбалість батьків загинуло троє малят (ВІДЕО, ФОТО)