Що пропонує кропивничанам бібліотека Чижевського?

  • 13 бер. 2018 09:12
  • 917
    • Новина Що пропонує кропивничанам бібліотека Чижевського? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дайджест заходів обласної бібліотеки  Чижевського з 19 березня по 25 березня 
         
    21 березня по всьому світу поети та їхні шанувальники, натхненники та музи відзначають День поезії. День поезії покликаний об'єднати всіх людей, відданих віршам. Запрошуємо зануритися в царину поетичного слова на книжкових виставках «Відлуння поетичного слова» (відділ обслуговування користувачів), «Мелодії віршів чудових» (відділ абонемента). 20 березня відділ краєзнавства запрошує відвідати захід  - Літературні сторінки “Мова. Поезія. Життя” Ірини Небеленчук, що проводиться  спільно з КОІППО імені Василя Сухомлинського.
     
            Щороку 24 березня відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом. У цей день світова спільнота звертає увагу населення планети на серйозну проблему сучасності, що становить загрозу здоров’ю людей в усьому світі. Як убезпечити себе від смертельної недуги та знайти шляхи подолання, якщо ви стикнулися з проблемою  - допоможуть інформаційні матеріали з виставки “Формула здорового способу життя” (відділ обслуговування користувачів).
     
    В рамках проекту «Артхаус Клуб» у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського відбуваються покази фільмів з циклу «Кіно і час. Час у кіно».  25 березня о 14.30  запрошуємо на показ фільму із циклу «Кіно і час. Час у кіно» «Мандрівка часу» (Франція, Німеччина, США, 2016). Фільм покаже час від народження всесвіту до його руйнування. В українській версії закадровий текст читає лiдер групи «Крихiтка» Саша Кольцова. Стрiчка знята у форматі 4K та IMAX.
     
    З 8 березня триває акція: запишіться до бібліотеки або перереєструйтеся, завітайте з отриманим читацьким квитком до Інтернет-центру та отримайте подарунковий сертифікат «8 березня = 8 годин безкоштовного Інтернету!». Власники сертифікатів зможуть використати їх в будь-який час протягом 2018 року.
     
    Запрошуємо на екскурсії творчих виставок, які проводять фахівці відділу мистецтв. Вам презентують виставку живопису молодої харківської  художниці Марії Некрасової (І поверх). В холі ІІ поверху працює виставка пейзажних фотографій «Соняшник-Троянда-Хризантема». У відділі користувачів працює виставка майстринь Клубу народних ремесел «Ниточка» - «Весна іде!».     Запрошуємо до перегляду.