У Кропивницькому працює євроклуб «Надія» (ВІДЕО)

  • 12 бер. 2018 17:07
  • 1507
  •  
    З проголошенням курсу на євроінтеграцію молоді люди України стали більше дізнаватися про європейські цінності та стандарти. У Кропивницькому в цьому їм допомагає євроклуб «Надія». Він був створений на базі Кіровоградського обласного ДЮЦ у 2010 році, майже одночасно з Радою євроклубів Кіровоградщини. 
     
    Ідея «Надії» – зібрати молодих людей, які мають на меті розвиток рідної країни та бажають долучитися до євроінтеграційних змін у державі, суспільстві, місцевій громаді.
     
     Тематика обговорень євроклубівців має широкий спектр: від вивчення країн Європи разом зі столицями та їхнього розташування на карті світу до написання проектів та проектних заявок. Заняття відбуваються у різних форматах: обговорення, тематичні тренінги, перегляди фільмів, у тому числі англійською мовою.
     
    Наталя Нічишина
     
     
    Матеріали публікуються в рамках проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа». Проект реалізується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Думки, виражені в цій публікації, відображають виключно точку зору автора(ів).
     
    Нагадаємо: Нагадаємо: Чим Кіровоградщина цікава для ЄС?