До Кропивницького з Мечем Арея завітав гурт "Тінь сонця"

  • 12 бер. 2018 14:12
  • 2953
    • Новина До Кропивницького з Мечем Арея завітав гурт «Тінь сонця» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 11 березня, у арт-кафе "Берлога" рок-група "Тінь сонця" представила сольний концерт в рамках ювілейного туру «15 років на сцені».
     
    Вечір розпочався з виступу місцевого рок-гурту "Проти течі", який виконував патріотичні і революційні пісні. Тож до виходу довгоочікуваної рок-групи "Тінь сонця" фанати вже були "розігрітими".
     
     
    На концерті можна було зустріти гостей різного віку і статі: від малечі до чоловіків і жінок поважного віку. 
    Під запальну музику драйвувала не лише молодь і дошкільнята - молоді пенсіонери на рівних танцювали і підспівували Сергію Василюку. Вразив своєю майстерністю бандурист і клавішник Олег Слободян, який грав на бандурі у різних положеннях. 
     
     
    Особливо публіка чекала виконання улюблених усіма пісень "Козаки" і "Меч Арея".
     
    На завершення концерту усі присутні разом з музикантами виконали славень України.
     
    Довідка
    Рок-артилерія української сцени: команда, сповнена національного колориту та патріотичної лірики. Невипадково музику гурту характеризують також як «козацький рок», адже це музика сучасних українців – сміливих і сповнених віри у власні сили.
    «Тінь Сонця» – напевно єдиний гурт, в якому автентична українська бандура стоїть нарівні з насиченим гітарним саундом. Стилістика гурту варіюється від доволі легкого фолк-року до потужного симфо-металу із залученням скрипки, віолончелі, клавішних та подекуди третьої гітари. 
     
     
     
    Нагадаємо: Кропивницький історик зачитає лекцію про Єлисаветградське народне повстання 1918 року