Із нагоди свята кропивницькі жінки-поліцейські отримали заохочення

  • 9 бер. 2018 11:30
  • 1037
    • Новина Із нагоди свята кропивницькі жінки-поліцейські отримали заохочення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Урочистості відбулися сьогодні, 7 березня, в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області.
    Своїх колег – представниць прекрасної статі, від імені чоловіків-правоохоронців привітав начальник обласного главку відомства Сергій Кондрашенко. 
     
    «Для наших жінок не існує непідкорених вершин. Ви сумлінно і добросовісно розділяєте з нами непрості робочі будні, при цьому лишаєтеся професіоналами своєї справи, людьми честі, відповідальними і наполегливими, добропорядними та чуйними у ставленні до громадян. Кожен із нас, чоловіків, відчуває гордість за вас і вашу роботу.
    Нехай служба буде спокійною та легкою. Нехай близькі і рідні з розумінням ставляться до вашої професії та щільного робочого розпорядку – завжди підтримують і надихають», - зазначив начальник поліції області, звертаючись до присутніх.
     
    Із нагоди свята Сергій Кондрашенко вручив жінкам-поліцейським і ветеранам ОВС пам’ятні відзнаки «Українська берегиня», цінні подарунки –  наручні годинники, Подяки та квіти. 
    До вітань приєднався і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук та нагородив жінок Грамотами.
    Продовжилися урочистості святковим концертом. Свої музичні подарунки для гостей підготували – гурт «Офіцери», представники спецпідрозділу «Святослав», музикант Євгеній Чабанюк, студент льотної академії ФрамелоОмело-Казиміро, співак Владислав Кашпуренко. 
     
     
    Крім того, на присутніх очікував ще один неймовірний сюрприз – виступ фокусника-ілюзіоніста Київського державного цирку Сергія Чуднова.
    Упродовж заходу також відбувся розіграш квитків на концерти відомої української співачки та представників гумористичного шоу, що найближчим часом виступатимуть в обласній філармонії.