Як кропивницькі патрульні спілкуються зі школярами?

  • 7 бер. 2018 10:10
  • 901
    • Новина Як кропивницькі патрульні спілкуються зі школярами? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Шкільні офіцери патрульної поліції Кіровоградської області не припиняють виховну роботу з підростаючим поколінням. Про це повідомлє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Напередодні Дня народження духовного символу України Тараса Григоровича Шевченка шкільні офіцери патрульної поліції Кіровоградської області взяли участь у літературно-мистецькому заході «Шевченківські читання», який пройшов 6 березня в стінах обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Шевченка.
     
    Разом з найменшими користувачами бібліотеки та володарем Гран-прі конкурсу "Тріумф-Fest" Максимом Стельмахом охоронці порядку декламували улюблені поезії великого Кобзаря, серед яких відомі всім вірші «Садок вишневий коло хати», «І мертвим, і живим, і ненародженим…», «Мені однаково…», «Єретик», «Гайдамаки» та ін.
     
    «Пройшло 204 роки з дня народження поета, а, читаючи вірші, здається, що він – наш сучасник! Поезія Шевченка – це той місточок, який з’єднує минуле і сьогодення», - стверджує інспектор відділу зв'язків з громадськістю Вікторія Грінченко.
     
    Не припиняють роботу шкільні офіцери і з дошкільними закладами міста.
    Зокрема, інспектори відвідали вихованців дитячого садка "Горобинка".
    Із великою зацікавленістю дошкільнята слухали розповіді поліціянтів про те, які обов’язки вони виконують, патрулюючи вулицями міста.
     
    Вся увага дітей була прикутою до екіпірування, яке їм демонстрували шкільні офіцери. Основною ж темою для спілкування патрульних з дітьми була бесіда на тему «Абетка ПДР».
     
     
    Дітки проявили неабияку уважність та активність, ставлячи поліціянтам чимало запитань.
     
    Традиційно вже відвідали охоронці порядку вихованців Центру реабілітації дитини та провели заняття з протидії булінгу в колективі. Вихованців навчали розуміти почуття інших людей, знаходити компроміси та використовувати свої лідерські якості з користю.
     
    Учасники заходу жваво підтримували бесіду, задавали багато запитань та запрошували інспекторів приходити до них частіше.
     
     
     
    Нагадаємо: Коли прийомні дні у начальства Управління патрульної поліції?