У Кропивницькому пройшов благодійний ярмарок хенд-мейду на захист тварин (ФОТО)

  • 6 бер. 2018 17:00
  • 1552
    • Новина У Кропивницькому пройшов благодійний ярмарок хенд-мейду на захист тварин (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому в приміщенні бібліотеки імені Д. Чижевського відбувся благодійний ярмарок виробів ручної роботи "Весняні барви". Організатором виступила Кіровоградська організація захисту тварин "Бім".
     
    До заходу долучилися працівники організації "Бім", студенти та викладачі ЦДПУ імені В. Винниченка, співробітники бібліотеки та кропивницькі школярі. 
     
    - Дякую усім, хто завітав на наш ярмарок. Наразі під опікою організації перебувають близько ста собак та 10 кішок, і цей список постійно поповнюється. Нам часто бракує засобів для догляду за ними. Зібрані сьогодні кошти підуть на утримання тварин, - розповіла представниця організації "Бім" Лілія Аксьонова.
     
    Своі роботи представили 15 майстринь. Гості ярмарку могли придбати прикраси для волосся, іграшки ручної роботи, ляльки-мотанки, вироби з бісеру тощо. Ціни коливалися від 5 до 160 грн.
    Протягом заходу охочі могли зробити світлину в спеціально облаштованій фотозоні, взяти участь у розіграші призів та випити кави. Для поціновувачів музики виступив музичний гурт "Gold and silver".
     
    Наталя Нічишина
     
     
    Нагадаємо: А ви знали, які милі зайчики шиє Альона Гілевич?