Коли у Кропивницькому встановлять заглиблені контейнери?

  • 6 бер. 2018 12:32
  • 1002
    • Новина Коли у Кропивницькому встановлять заглиблені контейнери? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заступниця директора ТОВ «Екостайл» Тетяна Мартовіцька надає офіційний коментар щодо встановлення у місті  заглиблених контейнерів.
     
    «Вже кілька тижнів поспіль в пресі піднімається питання щодо невстановлення ТОВ "Екостайл" у центральній частині Кропивницького заглиблених контейнерів. Хочемо внести ясність в дане питання.
     
    Проект встановлення заглибленого контейнера - смілива ініціатива з нашого боку. Але ідея мала на меті покращити естетичний вигляд нашого міста.
     
    Зазначу, що реалізацію проекту планували здійснити протягом двох років, але згодом, в ході проведення підготовчих робіт, ми зіткнулися з кількома перепонами. Перша - відсутність своєчасного співфінансування, адже проект, який ми презентували, передбачав залучення нами інвестиційних коштів у розмірі 70% і 30% - з Державного екологічного фонду ОДА. Друга - відсутність можливості швидко отримати в оренду земельні ділянки під заглиблені контейнери, що є обов’язковою умовою для початку робіт з їхнього будівництва.
     
    Зазначу, що реалізацію проекту планували здійснити протягом двох років, але згодом, в ході проведення підготовчих робіт, ми зіткнулися з кількома перепонами. Перша - відсутність своєчасного співфінансування, адже проект, який ми презентували передбачав залучення нами інвестиційних коштів у розмірі 70% і 30% - з Державного екологічного фонду ОДА. Друга - відсутність можливості швидко отримати в оренду земельні ділянки під заглиблені контейнери, що є обов’язковою умовою для початку робіт з їхнього будівництва.
     
    З огляду на всі ці обставини, кошти, які підприємство мало залучити як інвестеційну складову на встановлення заглиблених контейнерів, ми перенаправили на оновлення автомобільного парку ТОВ «Екостайл», і придбали ще один автомобіль марки RENO, вартість якого складає понад 1,5 млн. грн)».
     
    Довідка
    Контейнери заглибленого типу — новий вид контейнерів для сміття, що дозволяє істотно заощадити площу для розміщення контейнера, 2/3 контейнера заглиблені. Зовні контейнер виглядає естетично і не займає багато місця.