Що можна переглянути у бібліотеці Чижевського?

  • 6 бер. 2018 09:33
  • 907
    • Новина Що можна переглянути у бібліотеці Чижевського? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дайджест заходів обласної бібліотеки Чижевського з 12 березня по 18 березня
     
    З 12 березня у відділі обслуговування користувачів працюють книжкові виставки “Лауреати Національної премії України ім.Т.Шевченка” і «Останній гетьман України» (до 290-річчя від дня народження українського військового, державного і політичного діяча Кирила Розумовського). 13 березня у відділі рідкісних та цінних видань розпочала роботу виставка інформаційних матеріалів «На шпальтах періодичних видань: видатні особистості і видатні події». Обласний інформаційно-консультативний гендерний центр запрошує на перегляд книжкової виставки “Фемінізм і фемінологія”.
     
    15 березня у відділі краєзнавства до 125-річчя від дня народження генерал-майора, командуючого 12-ою армією П. Г. Понєдєліна пройде презентація фото та графічної реконструкції матеріалів. Запрошуємо на презентацію. 
     
    В рамках проекту «Артхаус Клуб» у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського відбуваються покази фільмів з циклу «Кіно і час. Час у кіно».  18 березня о 14.30  запрошуємо на показ романтичної комедії «Патерсон» (Режисер: Джим Джармуш, США, 2016). Фільм розповідає про водія автобуса і скромного поета на ім'я Патерсон, який живе звичайним життям в місті Патерсон, штат Нью-Джерсі.
     
     
     
     
    З 8 березня триває акція: запишіться до бібліотеки або перереєструйтеся, завітайте з отриманим читацьким квитком до Інтернет-центру та отримайте подарунковий сертифікат «8 березня = 8 годин безкоштовного Інтернету!». Власники сертифікатів зможуть використати їх в будь-який час протягом 2018 року.
     
    Запрошуємо на екскурсії творчих виставок, які проводять фахівці відділу мистецтв. Вам презентують виставку дитячих робіт «Чудернацькі тваринки. Малюємо небилиці» (творчість учнів старшого викладача факультету дизайну Кіровоградського інституту ВНЗ «Університет сучасних знань» Ірини Михайлівни Зантарії). Також бібліотекарі проведуть екскурсію по виставці живопису молодої харківської художниці Марії Некрасової (І поверх). В холі ІІ поверху працює виставка пейзажних фотографій «Соняшник-Троянда-Хризантема». У віддлі користувачів працює виставка майстринь Клубу народних ремесел «Ниточка» - «Весна іде!».     Запрошуємо до перегляду.
     
     
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
     
    Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
     
    Нагадаємо: До Дня сміху “Вар’яти” везуть до Кропивницького нову програму