Як поліцейські поспішають на допомогу простим громадянам

  • 5 бер. 2018 15:58
  • 848
    • Новина Як поліцейські поспішають на допомогу простим громадянам Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульна поліція Кіровоградської області надає допомогу людям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Про це на ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького. 
     
    Перший випадок трапився цими вихідними, а саме 3 березня близько 22 години вечора. Один із екіпажів патрульної поліції патрулював автомобільну дорогу М-12 Кропивницький-Тернопіль-Стрий.
     
    Під час патрулювання у районі відмітки 690 км автомобільної дороги М-12 увагу поліцейських привернув чоловік, який намагався зупиняти попутні автомобілі. Проте ніхто не зупинявся.
     
    Патрульні вирішили поспілкуватися із чоловіком. Той повідомив, що через певні обставини не встиг на останній рейс міжміського автобуса, на якому мав дістатися із Кропивницького додому – у село Олександрівку Маловисківського району. От тепер і мусить пішки діставатися додому самотужки.
     
    Оскільки у цей час поява жодного рейсового пасажирського транспорту до ранку вже не передбачалася, а на вулиці спостерігалися складні погодні умови – патрульні взяли громадянина на борт службового авто і допомогли дістатися рідного села.
     
    А вчора, 4 березня, близько 20 години екіпаж патрульної поліції рухався вулицею Попова. Патрульних зупинила літня жінка, 1941 року народження. Вона попросила правоохоронців їй допомогти.
     
    Жінка повідомила, що заблукала, бо не пам’ятає дороги додому, оскільки нещодавно переїхала на нову квартиру. Домашньої адреси своєї нової оселі жінка також не пам’ятала.
     
    Патрульні скористалися спеціалізованою базою даних. Їм вдалося за анкетними даними людини встановити її місце проживання – одна із багатоповерхівок по вулиці Академіка Корольова. Поліцейські відвезли жінку додому.