До Дня сміху “Вар’яти” везуть до Кропивницького нову програму

  • 5 бер. 2018 17:05
  • 1110
    • Новина До Дня сміху “Вар’яти” везуть до Кропивницького нову програму Ранкове місто. Кропивницький
     
    31 березня у Кіровоградській Обласній філармонії Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти” смішитиме кропивничан. Артисти везуть нову 2-годинну програму.
     
    Ми, українці, вміємо сміятись будь з чого. Тому День сміху для нас – свято велетенського масштабу. То ж чому б не провести день напередодні Дня сміху разом з найбільш гастролюючим україномовним гумористичним шоу країни – “Вар’яти-шоу”?
     
    Уся афіша заходів на сайті https://moemisto.ua/kr
     
    За майже 8 років свого існування “Вар’яти” не зраджують собі – вони, як і завжди, жартують виключно на побутові теми – про відносини між чоловіком та дружиною, начальником та підлеглим, зятем та тещею, батьком та сином, не забуваючи обов’язково посміятись і з себе. “Ми радше посміємось над собою, аніж будемо гиготіти над кимось іншим”, – зізнаються “вар’яти”. Саме за відкритість й щирість їх і любить глядач. 
     
     
    Минулого року артисти дали 115 концертів, чим ще раз підтвердили негласне звання найбільш гастролюючого гумористичного шоу країни. Гастрольна географія “Вар’ятів” найрізноманітніша – від малих міст до міст-мільйонників, від України до Європи та Канади. А нещодавно хлопці повернулись з перших гастролей по США, де за тиждень дали виступи у Нью-Йорку, Філаделфії, Клівленді, Детройті та Чикаго. 
     
    “Програма на США практично не відрізнялась від тої, яку ми показували, приміром в грудні минулого року в Україні. Ще по концертах у Празі і Лондоні ми побачили, що українцям за кордоном готувати якусь аж надто особливу програму не потрібно. Ми ж працюємо на ниві побутового гумору. Тому сімейні клопоти,стосунки на роботі є знайомими навіть тим, хто вже давно емігрував”, - говорить очільник шоу Сергій Притула.
     
    А у Кропивницькому “Вар’яти” покажуть нову 2-годинну програму і нові історії з нашого життя.
     
    Нагадаємо: До Кропивницького з ювілейним концертом завітає "Тінь сонця"