Секретарка Вищого господарського суду задекларувала одну квартиру у столиці, та забула про іншу

  • 5 бер. 2018 16:09
  • 907
    • Новина Секретарка Вищого господарського суду задекларувала одну квартиру у столиці, та забула про іншу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Офіційні й таємничі статки секретарки
     
    Секретар судового засідання Вищого господарського суду Анастасія Курова задекларувала одну квартиру у центрі столиці, та забула про іншу. 
     
    Задекларовану квартиру, у минулому – службове житло, у новобудові бізнес-класу в центрі Києва Анастасія приватизувала у 2012 році разом з чоловіком. Другу ж квартиру по сусідству секретарю суду подарували місяць потому. Та згадки про неї у декларації Анастасії Курової за 2016 рік відсутні.
     
    Також Анастасія з чоловіком задекларували авто Nissan Murano і понад півмільйона гривень грошових заощаджень. 
    В апараті Вищого господарського суду Анастасія працює з 2010 року. Мати ж секретарки Олена Курова працює суддею у Солом’янському районі Києва, а у 2002-2015 роках вершила правосуддя у Макіїівці. 
    Нагадаємо, раніше журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" з'ясували, що в час втручання керівників Вищого господарського суду в систему авторозподілу справ, працівники суду отримали службові квартири у новобудові в центрі Києва. Про це йдеться у розслідуванні Марини Ансіфорової “Від суду з любов’ю”.
     
    Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації». 
     
    Нагадаємо: 35 київських мільйонерів вже подали декларації
                         Чи будуть антикорупціонери подавати декларації?