У Кропивницькому розбійник напав на чоловіка у під’їзді

  • 2 бер. 2018 12:32
  • 845
    • Новина У Кропивницькому розбійник напав на чоловіка у під’їзді Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції затримали підозрюваного у розбійному нападі на кропивничанина. Про це повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Зловмисником виявився 47-річний раніше судимий чоловік. Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у місцевого жителя два мобільні телефони та гроші. За такі дії зловмисник знову може потрапити за грати на строк до семи років.
     
    39-річний місцевий житель звернувся до поліції й повідомив, що став жертвою розбійного нападу, у результаті якого позбувся особистого майна. 
    Як з’ясувалося, пізно ввечері потерпілий повертався з гостей додому. У під’їзді будинку він побачив незнайомого чоловіка. Незнайомець вдарив його декілька разів, від чого кропивничанин знепритомнів. Після чого нападник забрав із кишені куртки потерпілого два телефони та гроші у сумі близько 800 гривень і зник з місця пригоди. 
     
    Прийшовши до тями, чоловік виявив відсутність особистих речей та відразу ж звернувся за допомогою до працівників поліції.
     
    «Провівши низку розшукових заходів, працівники карного розшуку встановили особу, причетну до злочину. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крадені телефони він продав за 1450 гривень, а гроші витратив на власні потреби. Речові докази кримінального правопорушення вилучено, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко.
     
    – Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу».
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині мужчина залишив помирати свою дружину у сараї