Конкурс есе для школярів «Європа поруч»!

  • 1 бер. 2018 15:38
  • 1102
    • Новина Конкурс есе для школярів «Європа поруч»! Ранкове місто. Кропивницький
     
    Редакція газети «Первая городская газета» спільно з громадською організацією «Інтерньюз Україна» оголошує про початок конкурсу есе для школярів «Європа поруч!». Він проходить у рамках грантового проекту «Кіровоградщина: курс на Європу!». У ньому можуть взяти участь діти віком від 10 до 17 років, які вірять у європейське майбутнє України та прагнуть змін у своєму місті, районі чи селі. 
     
    Пропонуємо вам написати твір про те, що означає для вас особисто вислів «жити по–європейськи». Адже з 1 вересня 2017 року в повному обсязі запрацювала Угода про асоціацію між Україною та ЄС, і кожен день у державі відбуваються реформи, які мають наблизити українців до Європи.
     
    Можливо, ваші друзі навесні прикрашають сквер молодими деревцями; влаштовують спортивні змагання чи туристичні походи для ровесників; сортують сміття та слідкують за чистотою довкілля; беруть участь у роботі шкільних Євроклубів; піклуються про літніх людей та займаються волонтерством… Головна мета конкурсу — шукати і знаходити можливості для того, аби побудувати європейський рівень життя у своїй країні. 
     
    Вимоги до текстів:
    Тексти приймаються в електронному вигляді у форматі doc, Times New Roman. Обсяг — до 10 тисяч знаків без пробілів.
    Автори вказують прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання та навчання, а також номер телефону.
     
    Твори надсилати на адресу pgg–krop@mgg.ua з поміткою: на конкурс «Європа поруч!».
    Конкурс триватиме з 1 березня до 1 травня 2018 року.
     
    Редколегія 
     
    Матеріали публікуються в рамках проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа». Проект реалізується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Думки, виражені в цій публікації, відображають виключно точку зору автора(ів)
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому пройшов евромост з Дніпром на тему боротьби з корупцією (ВІДЕО)