VI Національний форум бухгалтерів «Нова Я»

  • 1 бер. 2018 11:26
  • 895
    • Новина VI Національний форум бухгалтерів «Нова Я» Ранкове місто. Кропивницький

     

    M.E.Doc виступить Генеральним партнером найбільш головної, масштабної і яскравої події в житті бухгалтерської спільноти – VI Національного форуму бухгалтерів «Нова Я»!

    Понад 17 років M.E.Doc надає прогресивні рішення для українських підприємств, завдяки чому є лідером свого ринку. «Успіх будь-якого бізнесу безпосередньо залежить від компетентності персоналу та його постійного розвитку. Крім надання ефективних рішень по автоматизації процесів здачі звітності, ми прагнемо розвивати професіоналізм кожного окремо взятого бухгалтера, організовуючи навчальні програми. Розвиток особистісних навичок та компетенцій є невід'ємним фактором успіху будь-якого фахівця, і ми активно підтримуємо різні освітні ініціативи в цьому напрямку.

    11 квітня 2018 року в Chamber Plaza (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33) відбудеться VI Національний форум бухгалтерів, який в цьому році отримав назву «Нова Я». Уже вшосте Національний форум бухгалтерів збирає сотні однодумців зі всієї України - людей, націлених на особистісний ріст і розвиток компетенцій і навичок, які принесуть відчутні плоди в професійному та особистому житті!

    Традиційно, на форумі не буде ні слова про податки, бухоблік, бюджети і звітності! Мета форуму - особистісний розвиток представників бухгалтерської професії. Високий рівень професіоналізму не завжди є запорукою успішної кар'єри і реалізації поставлених цілей. Без вміння якісно комунікувати, вести переговори, керувати людьми, будувати відносини, справлятися з різними емоціями складно досягти високих результатів.

    У цьому році в рамках форуму пройде 7 майстер-класів від спікерів, які відомі своїми досягненнями в абсолютно різних сферах діяльності: Олени Макеєвої, Гаріка Корогодського, Дмитра Розенфельда, Оксани Марусіч, Алли Задніпровської, Олександра Олешко та Ярослава Самойлова.

    Вони розкажуть про професійне вигорання і способи його профілактики, про те, як розкрити свій потенціал і максимально ефективно його використовувати, про підвищення самооцінки, про силу позитивного мислення, про мотивацію і самодисципліну, про те, де знаходиться ця тонка грань між роботою в радість і зароблянням, задоволенням і обов'язками, між родиною і самореалізацією.

    Щорічно на нашій сцені виступають тільки найкращі спікери, які надихають учасниць на нові звершення, відкривають нові горизонти і справжні смисли.

    Національний форум бухгалтерів - це свято для представників професії, це територія, сповнена яскравими емоціями, незабутніми враженнями, корисними порадами від успішних людей!

    Подаруйте собі свято - приходьте на VI Національний форум бухгалтерів «Нова Я»!

    Детальна інформація про програму і спікерів - на сайті Форуму forum6.rnba.com.ua.

     

    Не забувайте, що переглянути всі актуальні новини Ви можете на нашому сайті -  http://www.intelserv.kr.ua/main.html