Служба порятунку доправила через снігові замети породіллю до полового будинку (ФОТО)

  • 1 бер. 2018 11:30
  • 1061
    • Новина Служба порятунку доправила через снігові замети породіллю до полового будинку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    З початку негоди, з 27 лютого, станом на 08:00 1 березня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 59 разів залучались для надання допомоги по доланню наслідків негодиу Олександрійському, Бобринецькому, Благовіщенському, Кіровоградському, Вільшанському, Новоархангельському, Добровеличківському, Компаніївському, Маловисківському, Новоукраїнському, Новомиргородському, Знам’янському районах та містах Кропивницький, Світловодськ і Олександрія, з них 50 разів підрозділи залучались на буксирування автомобілів із ускладнених ділянок автошляхів.

    При цьому вилучено 63 одиниці техніки, з них: 43 вантажних автомобілів та 20 легкових автомобілів. Зокрема 4 рази підрозділи вилучали автомобілі швидкої медичної допомоги. Один випадок залучення для надання допомоги по транспортуванню 3-х пасажирів рейсового автобуса до місця призначення в Новомиргородському районі. Крім того, було надано допомогу по транспортуванню породіллі до полового будинку Бобринецької ЦРЛ. Двічі надавалась допомога поліцейським автомобілям у м. Кропивницькому. Тричі пожежно-рятувальні підрозділи надавали  допомогу комунальним службам по розчищенню доріг у м. Кропивницькому та м. Олександрія.

     

     

    Прес-служба У ДСНС в області