На Кіровоградщині зловмисник відібрав у жінки дев’ять тисяч

  • 28 лют. 2018 12:02
  • 904
    • Новина На Кіровоградщині зловмисник відібрав у жінки дев’ять тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції розшукали грабіжника, який переховувався в іншій області. Про це повідомляє Гайворонський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    44-річний чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, а влітку минулого року був умовно-достроково звільнений з місць позбавлення волі.
     
    До Гайворонського відділу поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про пограбування. Жінка поверталася додому з роботи, як раптом на неї накинувся невідомий чоловік. Зловмисник вирвав із рук потерпілої сумку, в якій знаходилося два мобільні телефони, гроші у сумі понад 9 000 гривень, флеш-карти, банківські картки та інші особисті речі.
    У ході проведення розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції спільно з начальником відділу поліції Сергієм Сіраком встановили особу зловмисника, який переховувався у Вінницькій області. 
     
    Частину викраденого поліцейські вилучили, гроші чоловік встиг витратити на власні потреби. У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Стосовно особи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці.
    За скоєне грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
     
    Нагадаємо: Поліцейські затримали громадянина, який торгував зброєю через інтернет.