Чому сьогоднішня влада хоче дочергових виборів до Верховної Ради? (ВІДЕО)

  • 27 лют. 2018 20:06
  • 1504
  •  
    Сьогодні у прес-клубі Кропивницкого пройшла прес-конференця нового голови Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода" Андрія Міщенка, під час якої він розповів, чому провладна партія так прагне дострокових виборів до парламенту.
     
    Петро Порошенко постійно шукає гарантій своєї безпеки на Заході і в Америці, і він усвідомлює, що у разі програшу на президентських виборах чинний президент підтримки не отримає по таким причинам:
     
    а) гроші, які виділяє Європа, в Україні активно розкрадаються, жодних реформ правдивих тут не проводиться, починаючи з закону про вибори і закінчуючи створенням антикорупційних структур;
     
    б) основні учасники перегонів також не дають йому гарантій безпеки, до Ростову втікти не вийде, бо там його ніхто не чекає.
     
    Відповідно Порошенко проговорює варіант дочасних виборів у ВР, використовуючи адмінресурси і масмедіа (контрольовані президентом), максимально завести контрольовану фракцію у Парламент і разі програшу президентських виборів ця цементована фракція буде утримувати інтереси бізнесу Петра Порошенка і бізнеспартнерісв. Тому вони проговорюють дату виборів - 26 серпня, той день, коли тривають чотири вихідні і більшість виборців поїдуть відпочивати, а студенти перебувають не запропискою. Банально більшість громадян на дільниці можуть не прийти. При малій явкі на вибори включаються темні сили на ДВК, ОВК, ЦВК, які можуть "малювати" результати.
     
     
    Олена Скочко