Скелелази із Кропивницького успішно виступили на чемпіонаті України

  • 27 лют. 2018 17:02
  • 944
    • Новина Скелелази із Кропивницького успішно виступили на чемпіонаті України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Впродовж трьох днів, із 23 по 25 лютого, у Дніпрі на швидкість та у Кривому Розі за програмою болдеринг та багатоборство тривав чемпіонат України зі скелелазіння серед студентів. Про це повідомляє сайт Міської ради Кропивницького.
     
    У чемпіонаті взяли участь 59 найсильніших спортсмена із семи регіонів України Дніпропетровської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Київської, Вінницької областей та міста Києва, які представляли 10 ВНЗ України.
     
    В командному заліку серед «вишів» команда Кіровоградського державного педагогічного університету у складі Німеровського Максима, Пальчикова Віктора, Назаренка Данила, Постного Романа та Александрової Вікторії посіла перші місця в програмах швидкості та багатоборстві та друге місце в програмі болдеринг - серії коротких надважких трас. В командному заліку серед регіонів збірна команда Кіровоградської області зайняла друге місце.
     
    В особистому заліку в програмі багатоборства треті місця посіли Німеровський Максим та Александрова Вікторія.
     
    Також друге місце у змаганнях на швидкість зайняв вихованець комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» Ткач Ярослав.