Новообраний очільник націоналістів Кіровоградщини влаштовує прес-конференцію для журналістів

  • 27 лют. 2018 11:03
  • 1143
    • Новина Новообраний очільник націоналістів Кіровоградщини влаштовує прес-конференцію для журналістів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Народний депутат VII скликання від ВО «Свобода» Андрій Міщенко розповість про політичну ситуацію в Україні та зміну керівництва обласної організації націоналістів. Про це повідомляє прес-служба Кропивницької міської організації ВО "Свобода".
     
    Сьогодні, 27 лютого 2018 року, о 15:00 в прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3 поверх) відбудеться прес-конференція народного депутата VII скликання від ВО «Свобода», ветерана партії українських націоналістів Андрія Міщенка
     
    В ході прес-конференції Андрій Міщенко повідомить про головні тенденції сучасного політичного протистояння в Україні та бачення свободівців щодо виходу з політичної кризи. Крім того, націоналіст розповість про плани на свою подальшу роботу в якості керівника обласного осередку ВО «Свобода» Кропивниччини.
     
    Нагадаємо, що 24 лютого 2018 року у місті Кропивницькому відбулася звітно-виборча конференція, в ході якої попередній очільник обласного осередку партії Ігор Степура склав свої повноваження. Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок запропонував на посаду голови націоналістів Кропивниччини Андрія Міщенка. Пропозиція Олега Тягнибока делегатами конференції була підтримана одностайно.
    Новообраний голова обласної «Свободи» Андрій Міщенко буде радий відповісти на будь-які запитання представників громади та журналістів.
     
    Для довідки:
    Андрій Миколайович Міщенко народився 1 січня 1973 року у Львові. У 1996 році закінчив Львівський політехнічний інститут за фахом «архітектура». Професійно займався спортом (веслування), чемпіон України. Будучи студентом, став активістом Революції на граніті (1990). З 1991 — член ВО «Свобода» (до 2004 — СНПУ).
    З 2008 року очолював Чернігівську обласну організацію ВО «Свобода».
    На парламентських виборах 2012 року був головою Дніпропетровського обласного штабу партії. На час виборів був головою фермерського господарства «Колоденське». Обраний народним депутатом (7-го скликання) від ВО «Свобода» (№ 19 у виборчому списку).
     
    Нагадаємо: Відтепер обласну організацію ВО "Свобода" очолює Андрій Міщенко