ПриватБанку довіряють усі вертикалі влади

  • 26 лют. 2018 14:11
  • 784
    • Новина ПриватБанку довіряють усі вертикалі влади Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградська обласна рада, Онуфріївська райрада та Коробчинська сільська рада розмістили частини своїх бюджетів на депозитних рахунках ПриватБанку. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому
     
    ПриватБанк став одним із переможців тендерів, які проводились спеціальними комісіями обласної, районної та сільської рад, щодо розміщення бюджетних  коштів на депозитних рахунках банків, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 р. №6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках».
     
    “Звичайно, ми пишаємось тим, що нам довіряють на всіх рівнях влади: від обласних до сільських та селищних. Ми звикли працювати на 360 градусів, з усіма гілками влади,  і завжди дотримуємось правил відкритої та чесної конкуренції, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Вдячні тим банківським установам, які прийняли участь у конкурсі. Саме наші конкуренти не дають нам почивати на лаврах успіхів та стимулюють нас до постійного розвитку, самовдосконалення і руху вперед”.
     
    Три банківських установи, а саме: Кіровоградська філія АТ «Укрексімбанк», Кіровоградське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України» і Кіровоградська філія ПАТ КБ «ПриватБанк» претендували на співпрацю та відповідно, надали на розгляд конкурсних комісій умови розміщення коштів.
     
    “Процес децентралізації дав можливість місцевим органам влади розпоряджатись коштами, створювати власні програми розвитку. Розміщення бюджетних коштів на банківських депозитних рахунках надає можливіть отримати додатковий дохід у казну місцевих органів влади, - додає Ростислав Масло. -  Гроші мають працювати, а не просто чекати на рахунках до потрібного часу. Та й працюють вони на економіку регіону, стимулюючи кредитування, а відповідно - й розвиток малого бізнесу”.
     
    ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,9 млн карткових рахунків та 53,1% вкладників України. У регіональних мережах банку працює 2244 відділеня, 20 619 банкоматів і терміналів самообслуговування.
     
    Як повідомили в українському податковому відомстві, за підсумками минулого року ПриватБанк став абсолютним лідером і найбільшим платником податків у банківській сфері, а також увійшов до топ-20 найбільших компаній – платників податків України.
     
    Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому